E-GARDEN 400 & 800

Skand E-Garden tarjoaa mukavan avun kevyisiin pihatöihin, jopa lumitöihin. Äänetön ja hajuton liikkuminen on erittäin miellyttävää etkä häiritse pärinällä koskaan naapureitasi. E-Gardenin voi rekisteröidä traktoriksi, jolloin saat ajaa sillä myös yleisillä teillä. E-Garden voi siis olla myös kätevä ja tyylikäs kauppakassisi.

Tehoa ja vääntöä on tarpeeksi tasaisella pihamaalla liikkumiseen ja kevyiden kuormien kantamiseen tai vetämiseen peräkärryssä. Lisävarusteisella puskulevyllä voit tehdä jopa kevyitä lumitöitä ja vinssin avulla siirrellä painaviakin kuormia. Raskaampia tarpeita varten E-Garden 800 on varustettu tuplasti tehokkaammalla moottorilla.

Toimintamatkaa on parhaimmillaan kevyessä käytössä jopa 70 kilometriä, raskaammassa käytössä ja kovemmassa ajossa n. 20 kilometriä.

E-Gardeniin on saatavalla kattavasti erilaisia lisävarusteita ja erilaisia rengasvaihtoehtoja. Huoltopisteitä on yli sata Suomessa.

Ajattoman tyylikäs

 

E-Gardenin ulkonäöstä on haluttu tehdä moderni, mutta samalla ajaton. E-Gardenin design huokuu nykyaikaista tekniikkaa. Vahva keulailme kielii siitä, että E-Garden on tekninen edelläkävijä. Puhtaat linjat sopivat ekologiseen ja äänettömään ajoneuvoon.

Käytännöllinen

 

Skand E-Garden on suunniteltu käytännöllisyyden ehdoilla. E-Gardenin rungossa on paikat vinssille ja vetokoukulle. Saat myös kiinnitettyä toivomiasi varusteita ja tarvikkeita tai vaikkapa kauppaostokset E-Gardenin edessä ja takana oleviin kuljetustelineisiin. 

Helppokäyttöinen E-Garden

Skand E-Garden on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Lataaminen tapahtuu suoraan normaalista kotipistorasiasta ja kestää n. 8 tuntia ja lataus riittää mainiosti koko päivän pieniin ajoihin. Sinun ei tarvitse tietää mitään sähköstä. E-Garden käyttäytyy rauhallisesti ja pysähtyy tarvittaessa nopeasti.

Kun haluat lähteä liikkelle, käännä vain virta-avaimella virrat päälle. Valitse isosta selkeästä painikkeesta haluatko mennä eteenpäin vai taaksepäin. Sitten paina peukalolla vivusta kaasua. E-Garden lähtee liikkeelle rauhallisesti ja äänettömästi.

Jarruttaminen tapahtuu joko polkupyöristä tutuista jarrukahvoista, tai oikean jalan kohdalla olevasta polkimesta. Kytkintä tai vaihteistoa ei ole, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti sähköisesti huomaamattasi.

Nykyaikainen valotekniikka

 

Kirkkaat ja tyylikkäät valot viimeistelevät

E-Gardenin designin ja näyttävät tietä.

Tarkka mittaristo

 

Havainnollistavasta mittaristosta näet helposti jäljellä olevan lataustason ja käytettävissä olevan jännitteen. 

Tekniset tiedot

Mitat: 2150 x 1150 x 1270 mm
Paino ilman kuljettajaa: 395kg

Jarrut: hydrauliset

Jalkajarru: kyllä

Käsijarrukahvat: kyllä

Kaasu: sormikaasu

Toimintamatka: 20-70km, käyttötavasta riippuen

Maksiminopeus: 35km/h tai 50km/h

Sähkömoottoreiden määrä: 1

Moottorin teho: 4000W tai 8000W

Jännite: 48V

Yksittäisen akun jännite: 12V

Akkujen määrä: 4 x 60Ah

Akkukapasiteetti: 2,9kWh

whitetransparent.png