SKAND iMOVING

Skand iMoving on sähkömopo joka taittuu kätevästi ja nopeasti matkalaukkukokoon. iMoving helpottaa aktiivisen liikkujan arkea auto- ja venematkoilla, joukkoliikenteessä ja lentäessä. Se on myös kerrostaloasukkaan unelma. Ei enää huolta säilytys- ja latauspaikoista, sillä iMoving mahtuu jokaiseen hissiin ja säilytykseen vaikka vaatekomeroosi.

Ajaminen on erittäin helppoa. Virta laitetaan päälle painikkeesta ja valitaan toisesta painikkeesta kulkusuunta ja toivottu maksiminopeus. Sitten vain painetaan peukalolla kaasua, joka säätyy portaattomasti. Pienimmällä nopeusasetuksella pystyy ajamaan erittäin helposti ryömintävauhtia, kun taas suurimmalla nopeusasetuksella matka taittuu nopeasti vaikkapa aurinkolomalla rantabulevardilla. Jarruttaminen on erittäin helppoa, kuin polkupyörällä jarruttaminen.

Ajaminen on sallittua kaikkialla missä saa kävelläkin. Myös lähes kaikki kaupat ja liikekeskukset antavat ajaa iMovingilla sisätiloissa. Renkaat pehmentävät hiukan kulkua eivätkä pilaa nurmikkoa. Maavara riittää hyvin pienten esteiden ylittämiseen. Tehokas moottori auttaa hyvin mäkien yli. Jyrkkien mäkien ylittämiseen ja huonoille teille suosittelemme isompia mallejamme.

iMovingin Plus-version saa halutessaan jaettua myös kahteen osaan, jolloin kuljettaminen on vielä helpompaa - auton tai bussin tavaratilaan nostaminen helpottuu ja kuljetusvahinkojen riski pienenee.

Plus-versiossa on myös tuplasti isompi akku, jolloin toimintamatkakin tuplaantuu.

Lentomatkustaminen

 

Suurin osa lentoyhtiöistä hyväksyy iMovingin akkuineen ruumaan tai käsimatkatavaroihin. Usein iMovingin voi ajaa jopa lähtöportille asti, josta henkilökunta järjestää sen kokoontaitettuna lentokoneeseen.

 

Finnairilla Skand iMovingin saa kuljettaa ilmaiseksi, koska kyseessä on liikkumisen apuväline. Finnairille tulee ilmoittaa etukäteen, että mukana on tulossa Skand iMoving-merkkinen liikkumisen apuväline jossa on litium-akku. Samalla tulee ilmoittaa mitat (72cm x 42cm x 36cm). iMovingin voi useimmilla Finnairin lentokoneilla lentäessä viedä halutessaan lähtöportille asti. Jos iMovingin luovuttaa check-inissä, Finnair tarjoaa ilmaisen kuljetuksen lähtöportille.

Luotettava ja turvallinen

Skand iMoving on varustettu turvallisella ja modernilla LG:n litiumakustolla. 

Vahva ja kevyt alumiinirunko

 

Kaikki Skand iMovingin runko-osat on tehty kestävästä ja kevyestä alumiinista.

Huoltovapaa moottori

Korkealaatuinen Skand iMovingin sähkömoottori on tehty täysin huoltovapaaksi.

Säänkestävä ja mukava

 

Pehmustettu istuin on tehty erityisestä mikrokuvioidusta PU-nahkasta. Se on miellyttävän tuntuinen ja säänkestävä.

Tekniset tiedot

Mitat ajovalmiina: 118 x 98 x 55 cm

Mitat kokoontaitettuna: 72 x 42 x 36 cm
Paino ilman akkua: 29kg (Plus-malli jaettavissa puoliksi)

Akun paino: 3kg

Jarrut: jarrukahva

Kaasu: sormikaasu

Toimintamatka: 10-40km, käyttötavasta riippuen

Renkaat: 8" edessä, 9" takana, umpikumipyörät

Kokoontaittaminen: 15-30 sekuntia

Maksiminopeus: 12km/h

Sähkömoottoreiden määrä: 1, edessä

Moottorin teho: 250 W

Jännite: 48V

Akkujen määrä: 1 x, LG:n teknologia

Akkukapasiteetti: 278 Wh, Plus-mallissa 422 Wh

Latausaika: 4 tuntia

USB-portti: 5V, 2A, lataamiseen tai LED-valolle

Max. kuljettajan paino: 120kg

whitetransparent.png