LEIJONA 1400

Leijona 1400 on todellinen tekniikan ja mukavuuden edelläkävijä. Sen ajo-ominaisuudet ja kirkas LED-valotekniikka on suunniteltu turvallisuuden ehdoilla.

Pehmeätoiminen mutta tehokas moottori ja korkea maavara takaavat huolettoman kulkemisen vaihtelevassa maastossa. Hyvä 1,4 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa toimintamatkaa aina 55 kilometriin asti.* Huippunopeus on vakiona 25 km/h, johon voi halutessaan tilata rajoittimen.

Akut ovat erittäin turvalliset ja pitkäikäiset. Samaa akkuteknologiaa käytetään useissa Suomen ja Ruotsin sairaaloissakin. Lataaminen on huippuedullista, aktiivikäytössä sähköä kuluu vain 1-3 euron edestä kuukaudessa.

Mutkassa ajaminen on tasauspyörästön ansiosta vakaata ja turvallista. Takarenkaiden lisäksi eturenkaatkin ovat jousitetut ja varustettu iskunvaimentimin. Niinpä kaikki renkaat reagoivat hienosti vaihtelevaan maastoon ja mahdollistavat tasaisen ja turvallisen matkanteon.

Vakiovarusteisella USB-liittimellä lataat ajon aikana puhelimesi, käytät navigaattoriasi tai jopa soitinta.

Tutustu myös useisiin saatavilla oleviin lisävarusteisiin.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme

Tässä muutamia uusimpia suosituksia Leijona 1400:n omistajilta:

 

“Leijona on hyvä! Olen iloinen laitteesta. Asunto on 3 km keskustasta, ja laite on täydellinen tähän välimatkaan”

Heidi Weber-Walti, Vuokatti

 

“Rakastan Leijona-skootteriani! Ihmiset pysäyttelevät minua jatkuvasti ja kyselevät, mistä olen ostanut sen. Kaikki jotka koeajavat skootteriani ihastuvat siihen. Käytämme Leijonaa arkiasioilla käymiseen paljon mieluummin kuin autoamme."

Birgitta Degerman

 

“Isän Leijona on toiminut hyvin ja sillä pääsee kauas, mikä on hyvä. Isä on lopettanut autolla ajamisen, joten tämä on tuonut hänelle takaisin liikkumisen vapauden jonka aikoinaan auto mahdollisti."

Gustaf Sohlberg

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti lisää suosituksia, monta viikossa! Jos tekin haluatte ryhtyä suosittelijaksi, niin voitte tehdä sen soittamalla meille sen jälkeen, kun olette omistanut minkä tahansa Skandin sähköskootterin vähintään kuukauden ajan. Kertokaa sitten kokemuksenne ja pyytäkää meitä julkaisemaan se. Pyrimme julkaisemaan jokaisen suosituksen vähintään kerran. Hyväksymme mukaan vain aidot suositukset koko nimellä. Ja olettehan huoletta - olemme tarkkoja asiakkaidemme yksityisyydestä emmekä julkaise koskaan mitään ilman lupaa!

 

Täysi 2 vuoden takuu – ilman kilometrirajoitusta

Olemme niin varmoja, että olet tyytyväinen tuotteeseemme, että takaamme sen. Sinulla on kahden vuoden täysi takuu – ilman kilometrirajoitusta. Entäs huolto? Huoltoverkostossamme on yli 500 pistettä ympäri Suomea – Helsingistä Ivaloon.

 

Toimitus koko Suomeen

Soita 02 480 9060 heti ja kysy lisää, jotta et jää ilman. Varastossa vain rajattu määrä! Nopea toimitus koko maahan. Niin kauan menopelejä riittää. Alkaen 2890 € kertamaksulla tai vain 94 € kuussa (ensimmäinen kuukausi 0 €). Ei käsirahaa. Maksa laskulla myöhemmin.

 
whitetransparent.png