SÄHKÖISEN LIIKKUMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Sähköisten kulkupelien mallistomme laajenee kovalla vauhdilla. Olemme sitoutuneet edistämään sähköajoneuvojen yleistymistä Pohjoismaissa, kaikissa ikäluokissa. Haluammekin siksi julkaista sähköisiä vaihtoehtoja jatkuvasti uusiin ajoneuvoluokkiin, aina sähköskoottereista sähköveneisiin. Haluamme olla kaikissa ajoneuvoluokissa tekniikan, ekologisuuden ja mukavan matkanteon edelläkävijä.

SKAND goMOTO

Sähkökäyttöisten goMoto-koppimopojen katto tarjoaa lisäturvaa ja suojan sateelta, viimalta ja kylmyydeltä. Erittäin edulliset käyttökulut ja lataus kotipistorasiasta yön yli. Lämmittimet ja talvirenkaat saatavilla.

goMoto 2.4

Nelipyöräinen koppimopo

Aja 25 km/h, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä. Suositusikäraja 12 vuotta. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 100 km. Erittäin halpaa ajoa!

3 490 €

tai 112€/kk

Alk:

goMoto 3.3

Kolmepyöräinen koppimopo

Aja jopa 45 km/h. Rekisteröidään mopoksi, ei ajokorttia ennen 1985 syntyneiltä. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 70km. Lämmitin 

4 990 €

tai 157€/kk

Alk:

SKAND LEIJONA

Leijona-sarjan sähköskootterit tarjoavat ajamisen iloa iästä riippumatta. Vakaat ja tyylikkäät mallimme ovat huoltovapaita ja helposti ajettavia Akkulämmitin ja talvirenkaat saatavilla.

Leijona 1300

Kolmepyöräinen sähköskootteri

Aja 25 km/h, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 105 km. Luokkansa suurin akkukapasiteetti.

1 890 €

tai 64€/kk

Alk:

Leijona 1400

Nelipyöräinen sähköskootteri

Aja 25 km/h, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä. Lataa kotipistorasiasta.

Tehokas moottori ja korkea maavara. Vakaata ajoa tyylikkäästi.

2 890 €

tai 94€/kk

Hinta:

VETTA

Vetta ei ole mikä tahansa sähköskootteri. Se on kuin Italian lämmin aurinko Pohjolan kesässä. Se on tyylikäs, luotettava ja turvallinen tapa kulkea. Ajaminen on helppoa, hauskaa ja sallittua ihan kaikille, iästä riippumatta! Matka taittuu vaivatta vaikka alla olisi hiekkaa, soraa tai mukulakiviä. Tutustu Vettaan ja tunne aivan uudenlainen viehätys

VETTA Classic

Kevyt sähköskootteri

Nauti äänettömästä ja helposta matkanteosta. Tee se tyylikkäästi Vettalla. Huippunopeus 25 km/h, toimintamatka parhaimmillaan 60 km.

1 700 €

tai 59€/kk

Alk:

VETTA Plus

Kevyt sähköskootteri

Huippumalli useissa väreissä, jolla pääset vielä pidemmälle. Irrotettava kevyt akku jota voit ladata kotona, töissä tai vaikka latten äärellä lempikahvilassasi.

2 100 €

tai 71€/kk

Alk:

SCOGO

Asenne ratkaisee! Vakaata ja tyylikästä ajamista uudella muotoilulla, ilman ikärajaa tai ajokorttia. Irrota kevyt litiumakku ja lataa töissä tai kotona. Sähköskootteri, sähkömopo vai sähköpotkulauta? Ehkä vähän näitä kaikkia, mutta varsinkin jotain muuta! SCOGO on rouhea tapa liikkua paikasta A paikkaan B

SCOGO C16

Aito Scogo-sähköskootteri

Tehokas 1 000 W sähkömoottori takaa hyvän kiihtyvyyden ja vakaan kyydin vaihtelevassa maastossa ja jyrkissäkin nousuissa. 25 km/h, jopa 60km.

1 700 €

tai 59€/kk

Alk:

SCOGO C20

Aito Scogo-sähköskootteri

Huippumalli useissa väreissä, jolla pääset vielä pidemmälle. Irrotettava kevyt akku, täysin jousitettu, karkean tyylikkäät alumiinivanteet. Tietysti tasarahalla.

2 000 €

tai 68€/kk

Alk:

SKAND iMOVING

Kätevästi kokoontaittuva aktiivisen liikkujan avuksi lentomatkustamiseen, julkisilla liikkumiseen ja auto- sekä venematkoille. Hyväksytty mm. Finnairin lennoille. iMoving on myös kerrostaloasukkaan unelma. Ei enää huolta säilytys- ja latauspaikoista, sillä iMoving mahtuu jokaiseen hissiin ja säilytykseen vaikka vaatekomeroosi.

iMoving

Kokoontaittuva sähkömopo

Kuljeta mukanasi, taita nopeasti auki ja lähde matkaan äänettömästi. Irrotettava akku, huippunopeus 12 km/h, toimintamatka jopa 40km.

2 890 €

tai 94€/kk

Alk:

SKAND iMOVING

Kätevästi kokoontaittuva aktiivisen liikkujan avuksi lentomatkustamiseen, julkisilla liikkumiseen ja auto- sekä venematkoille. Hyväksytty mm. Finnairin lennoille. iMoving on myös kerrostaloasukkaan unelma. Ei enää huolta säilytys- ja latauspaikoista, sillä iMoving mahtuu jokaiseen hissiin ja säilytykseen vaikka vaatekomeroosi.

SKANDIN TULEVAISUUS

Pysy kuulolla, sillä Skand tulee laajentamaan tulevina kuukausina voimakkaasti sähköajoneuvojensa valikoimaa. Skand tulee olemaan kaikissa kevyiden ajoneuvojen luokissa tekniikan, ekologisuuden ja mukavan matkanteon edelläkävijä.

Skootteri 2020

Kaksipyöräinen avomalli

Aja 45 km/h, alaikäraja 16 vuotta. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 100km. Isot renkaat, erittäin tyylikäs. Ennätyspitkä toimintamatka ja tehokas moottori.

2 200 €

Alk:

Muut uutuudet

Useita malleja

Tulossa uusia malleja useisiin eri ajoneuvoluokkiin, pyörillä ja ilman pyöriä. Päämääränä aina mukava matkanteko tyylikkäästi. Koe sähköistävä tulevaisuus Skandin kanssa.

whitetransparent.png